Крем

Детињство, као најлепши период живота, заслужује слободу у игри и машти, али и навикавање чула на здраве укусе. Тако уштампани, они ће се одомаћити у бићу детета као семе које само ако се засади у добру земљу даје добар плод.

Тако је у Нашој рајској башти настао крем, као јединствена комбинација хранљивих природних састојака која је намењена деци, али и одраслима. Створен је са жељом да се на једном месту деци у развоју пружи све што је неопходно за правилно одрастање. У животном добу које је слично пролећу, где све напрестано буја и расте, oд есенцијалног је значаја да се тај пут пропрати једном здравом намирницом која у себи садржи чисту природу.

Састав:

Багремов мед је посебно лековита врста меда. Међу љубитељима најважнијег пчелињег производа који имају проблема са алергијама, он представља прави бисер из шкољке. Када се половином пролећа беле цвасти проспу по пространим багремовим шумама, сав ваздух се напуни пријатним мирисом који дозове громко зујање пчела. Из тог сусрета рађа се бистар, готово провидан мед ненаметљивог укуса, који садржи више од 300 за организам лако ресорбујућих материја, међу којима су минерали, витамини, есенцијалне аминокиселине, биљни антибиотици, фитохормони. Он јача имуни систем и поседује антимикробна, антимикотична, антиоксидативна, антианемична и антисклеротична својства. Утиче такође и на формирање црвених и белих крвних зрнаца.
(Назад на остале састојке)

Сусамов путер који је веома богат калцијумом и магнезијумом, који су врло важни за правилан развој костију.
(Назад на остале састојке)

Какао који је пун флавонила и штити кожу од негативних зрачења, ревитализујући целокупни кардиоваскуларни систем и утичући на производњу хормона допамина и ендорфина, што јако позитивно утиче на расположење.
(Назад на остале састојке)

Лешник који обилује витаминима групе А, Е и Б (посебно Б5, Б6, фолном киселином), и минералима (калцијумом, калијумом, магнезијумом, фосфором, манганом, селеном и цинком), штитећи срце и крвне судове као незамењив извор окрепљења после вишечасовне игре.
(Назад на остале састојке)

Овај крем је одраз дечије искрености чија се машта поиграла плодовима природе, и направила укусну и здраву посластицу која не омета варење и не везује црева вештачким шећерима и заслађивачима, већ има задатак да остави печат здравља, јачајући имунитет генерацијама које су у развоју.

Cart
  • No products in the cart.