Референце

У својој галерији природе, ''Наша рајска башта'' окупља шест производа од којих је сваки понаособ имао свој пут настанка, зрења и доношења плодова. После пет година припрема, пре седам месеци у етар је изашао цео концепт ''Наша рајска башта''. Надамо се да, бар за сада, идемо правим путем, дубоко уверени да смо тек на почетку откривања те велике тајне- мајке природе. Наши производи су ручно прављени и 100 % природни, без вештачких боја, заслађивача, арома, као и без икаквих стабилизатора и конзерванса.

Фирма ''Наша рајска башта'' уредно послује по законима Републике Србије. Производња се обавља у складу са принципима ХАСАП стандарда, а у току је и органска ресертификација погона. Простор у коме стварамо смо претворили у мали музеј минијатура из света пчеларства и биљоберства, са пратећим пригодним научним садржајем.

reference

Целокупни рекламни материјал штампан је на пет страних језика (кинеском, руском, енглеском, арапском и немачком ), а у току је и процедура добијања АМЕРИЧКОГ и ХАЛАЛ стандарда. Преводе су радили најеминентнији преводиоци, водећи посебно рачуна о културном обрасцу земље и народа коме се обраћамо. Сви производи су прошли анализе у институтима и центрима за анализу хране из Крагујевца и Београда, уз пратећа биохемијска испитивања, а на пољу микробиологије, нутритивних вредности, препорученог дневног уноса и начина чувања. Редовну сарадњу имамо са Природно- математичким факултетом из Крагујевца и Институтом за јавно здравље Крагујевац. Из ове сарадње је проистекло пет публикованих научних радова о нашим производима, који су уједно објављени и у часописима из области биологије и микробилогије у Мађарској и Бразилу.

  • Да други ( наш потрошач ) буде први;
  • Да нам прва и последња теглица, флашица и бочица буду идентичне у сваком погледу, без обзира колика је количина у питању;
  • Да су нам садржај и лековитост производа битнији од естетике;
  • Да нам није циљ да по сваку цену будемо бољи од других и да продамо велике количине производа, већ да нам је основни приоритет да пратимо њихов развојни пут и да у томе активно учествујемо.

Начин настанска производа, оријентација ка квалитету и лековитости, ручна израда, уникатност паковања ( од брезиног дрвета, природне сламе, стакла, плуте, етикета од фурнира, печатног и пчелињег воска...) и лимитиране серије указују на то да је у питању ексклузивни концепт, који није предвиђен за масовну производњу.

Тим "Наше рајске баште" је у протеклом периоду највише радио пригодне поклоне за посебне прилике и одговарао на поруџбине појединачних потрошача. У нашој скромној биографији за сада се издвајају: дипломатско-конзуларна представништва у земљи и иностранству, протоколи Привредне коморе Републике Србије, еминентни хотели у нашој земљи попут Squere nine-а и Соларис-а. Робу смо извозили у Америку, Аустралију и Словенију, а радили смо и са Телекомом, ДХЛ-ом и Evro Book-ом.

EN DE RU