Sremuš sos 170 g
~ Nerazređena životna sila ~
Sastojci: svež list sremuša (Allium ursinum), hladno ceđeno suncokretovo ulje, morska so
Način čuvanja: Čuvati na suvom i hladnom mestu, na temperaturi od +2°C do +6°C.
- Bez aditiva
- Bez alergena
- Bez glutena
- Bez konzervansa i emulgatora
- Bez veštačkih boja i aroma
- Veganski proizvod
- Posno
VAŽNA NAPOMENA:
Zbog specifičnosti tehnološkog postupka proizvodnje koji zahteva posebne uslove skladištenja, proizvod ne možemo slati poštom. Ukoliko ste zainteresovani, Sremuš sos možete kupiti na nekom od naših prodajnih mesta.
Sremuš je samonikli original, još uvek neiskvaren ljudskom težnjom za savršenstvom. Nerazređena energija spakovana u starog rođaka belog luka, puna je vitamina sa jakim antioksidativnim dejstvom koje priroda daje u najjačoj formi.
Sremuš sos predstavlja ostvarenje dugogodišnje želje da srpski ajvar dobije svog dvojnika u zelenoj boji, ali bez ikakve termičke obrade. Napravljen je sa ciljem da pomogne svima čiji su imunitet i krvna slika ugroženi, a kojima preko potrebna pomoć dolazi sa nezagađenih planinskih vrhova. Da bi most između čoveka i prirode bio što kraći, potrudili smo se da smanjimo interval od ubiranja do seckanja lista i stabilizacije.
Obrađen na najadekvatniji način, uz poštovanje prirodnih principa i naučnih saznanja, sremuš ostaje sačuvan u najboljem obliku, maksimalno zadržavajući svoju lekovitost, što za posledicu ima nesmetanu konzumaciju najjačeg prirodnog antibiotika u izvornom obliku.
Kao ranoprolećni vesnik svega što simbolizuje život, sremuš nas opominje da je vreme za kompletnu detoksikaciju organizma od zimskog sna.
Način upotrebe
Slani namaz, prilog i dodatak jelima.
Divlji luk u kombinaciji sa uljem od suncokreta daje kompaktnu, sitno mlevenu smesu koja odlično ide uz sve vrste mlečnih proizvoda, kao i uz krem-čorbe, ribu, testenine, pite i sendviče.